Billigste lån

Hvad er det billigste lån?

Det er et godt spørgsmål som ikke let lader sig besvare entydigt. Om det er det billigste lån afhænger mest af alt af de muligheder og de behov man har som låntager. Svaret er ikke så ligetil at finde.

Der findes lån på ned til 2-3% efter skat (husk altid rentefradraget når du skal lave selvangivelse) men de er ikke tilgængelige for alle da de kræver stor sikkerhed og ofte er mest mulige for folk der næsten ikke har behov for det.

Mere realistisk er det at man står og mangler penge her-og-nu til et forbrugslån.

Det hurtigste forbrugslån er ofte et sms-lån eller et mobillån men er sjældent den billigste lån. De opnås begge ved henvendelse via sms eller mobil. Man indtaster ved både sms-lån og mobillå blot en rækker elemenære oplysninger som sms-lån og mobillån udbyderne ønsker. Og så kan man ofte ved flere af de udbydere vi kender til og anbefaler man undersøger opnå mellem 500-10.000 kr. og endog op til 100.000 kr. i låneramme.

Da sms-lån og mobillån ydes uden sikkerhed og ved en hurtig og let lånebehandling tager de ofte en højere rente end hvis man havde nogle uger til at gå i banken og samtidigt havde noget man kunne stille sikerhed og pant i.