Det bedste lån

Hvad er det bedste lån? Det er et godt spørgsmål som mest af alt lægger op til et modspørgsmål som lyder "hvad har du behov for?"

Det bedste lån afhænger af hvad man har af behov for. Er det et nemt og hurtigt sms-lån eller billigt boliglån? Eller måske et lån uden sikkerhed og lån-trods-RKI? Ja mulighederne er næsten lige så mange som behovene. Det hele afhænger så af at låneudbyder og låntager finder hinanden i et match der tilfredsstiller begges behov og krav.

Mange sms-lån kan optages ved en simpel og effektiv låneproces som gennemføres hjemme fra stuen med en ret simpel udveksling af:

  • Navn og adresse
  • Beløbstørrelse og kontonummer
  • Cpr. nr.

Man sender blot en sms ofte med teksten sms-lån (check udbyderens krav) og så svarer de flestes udbydere her på siden og fremsender oplysninger om den videre proces samt en skriftlig kontrakt.

 

Det bedste lån kan også være hvis man har en bil der ikke er optaget lån og sikkerhed i. Det vil sige man kan optage et billån med pant og sikkerhed i ens nuværende bil. Det bedste lån opnås så rentemæssigt da sikkerheden gør renten kan bringes ned i den lave ende. Men igen så handler det bedste lån om de samlede omkostninger er billige i forhold til de krav man stiller med hensyn til hurtigthed, beløbstørrelse, hvor hurtigt man kan afdrage, mulighed for sikkerhed mv. Det er ikke så ligetil hvis man først begiver sig ind i lånejunglen. God fornøjelse med din undersøgelse.