Forbrugslån

Der findes i dag et utal af synonymer for folks såkaldte ’forbrugslån’. Disse kunne være boliglån, billån eller blot betegnelsen ’forbrugs lån’. Hvad forskellen på sidstnævnte betegnelse og ’forbrugslån’ vides dog ikke helt, men ofte anvender betegnelsen på internet sites (banker, leasingselskaber osv.) som udbyder på en eller anden måde udbyder pengelån.

Selve ideen bag et forbrugslån, i den traditionelle forstand er dog, at låne penge nemt og hurtigt. Dvs. at man alligevel kan se visse forskelle på et forbrugslån og så de andre betegnelser.

Ofte kræver et lån til bilen eller til huset nemlig, at man foreligger långiveren diverse dokumenter vedr. éns økonomi etc. Hvorimod et forbrugslån kan foretages ganske anonymt. Desuden slipper man for at skulle svare på ubehageligt spørgsmål for at få lånet. Det kan altid betale sig at foretage en smule research inden man tager sig et forbrugslån, da der kan være stor forskel på hvor meget det koster at tage et forbrugslån.

Den billigste långiver er nødvendigvis ikke den første og den bedste mulighed man støder på. På forskellige internet sites er det muligt at få sig et overblik over diverse forbrugslån, som har foretaget et utal af sammenligninger på disse forbrugslån. Således at det faktisk ikke særligt svært at se hvad det koster at låne penge hos alle de populære långivere.