Hurtige penge

Hurtige penge findes ikke! Men der kan opnås hurtige lån. SMS-lån og mobillån er vel nok det mest foretrukne når det kommer til hurtige penge når man lige står og mangler dem. Det er lån som ikke er bundet til køb af noget bestemt som ekempelvis boliglån og billån.

Man kan altså frit råde over det beløb man får stillet til rådighed uden at skulle oplyse om pengene er brugt til en fødselsdagsgave til mor, et par udsalgsstøvler eller måske afdrag på et lån trods RKI registrering som man i en presset tid har optaget.

Det at man ikke skal oplyse hvad de hurtige penge / det hurtige lån skal bruges til, indebærer også at man ikke skal stille pant og sikerhed for beløbet. Så låneudbyderen løber en vis risiko i forbindelse med alle de lån der udlånes. Det må forventes at der kommer tab.

Derfor er renten ofte også højere end hvis man kunne stille sikerhed i en ejerbolig og havde tid til at vente på at et sådant lån blev oprettet.

Der kan ofte uden problemer lånes 10.000 kr og tit fler end det. Særligt hvis der samtidigt knyttes et varekøb til. Men igen du bestemmer selv hvad pengene fra et sms-lån og mobillån skal bruges til. God fornøjelse med undersøgelsen af hurtige penge udbyderne.