Internetlån

Hvis man står i RKI kan det svært at få lov til at låne penge og så kan internetlån være en mulighed. Så det er ikke umuligt hvis man undersøger muligheden for eksempelvis internetlån. Dog skal man gøre sig nogle stærke overvejelser hvorvidt man egentlig har lyst til at øge sit privatlån, da man jo allerede en gang før er kommet i økonomisk uføre.
I nogle tilfælde kan det dog vise sig at være en god ide at ansøge om et internetlån, til trods for at man står i RKI. Har du eksempelvis en masse små og dyre lån, så kan det være en fordel at få dem samlet ét sted som internetlån hvor de årlige omkostninger i procent er så lav som muligt. På den måde kan du nemlig spare rigtig mange penge og derved komme hurtigere af med din gæld.
De billigste lån man får er som regel et banklån, men problem hér er jo så, at de højst sandsynligt siger nej hvis man er registreret som dårlig betaler for et lån i RKI. Den næste mulighed er derfor så, at man prøver lykken via nogle af de online lån og internetlån som eksisterer på markedet. Fordi de fleste lånefirmaer ikke bekymrer sig om hvorvidt du står i RKI eller ej når de tilbyder dig et internetlån til forbrugslån.
Inden man vælger at tage sig et internetlån så er det en god ide at sammenligne priserne, så man undgår at betale for meget. Ved sammenligning af priser skal man huske på at man er registreret i RKI, da det normalvis vil betyde at man skal betale en højere rente end de fleste andre. Det gælder også internetlån, som jo er et lån via internet

Læs også Lån penge RKI ingen hindring

Totallån er et danskejet selskab, der formidler online lån til private kunder.


Vi sætter altid kunden i centrum og forsøger at gøre formidlingsprocessen så nem som muligt. Vores samarbejdspartner sætter fokus på dine behov og ønsker, men stiller ikke spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene til. Derfor kan du nemt få opfyldt dine drømme med et lån formidlet af Totallån, hvad enten lånet er til nye møbler, ny bil eller en lækker rejse.


Fordele ved Totallån:

 

  • Dine brugere kan låne fra 3.000 til 75.000 kr. 
  • Brugerne kan godkende lånet med NEM-ID.
  • Nem og hurtig låneansøgning
  • Dine brugere kan få godkendt lån på 15 min.