Lette lån

 

Et lån let lå / hurtigt lån tilbydes af et utal af finansieringsselskaber og banker. Som navnet henviser til, så drejer det sig om et lån som hurtig kan iværksættes uden at man skal stille nogen form for sikkerhed. De fleste af disse hurtige "lån let lån" findes på nettet, og kræver ikke mere end at man udfylder en blanket online og trykker SEND.

Selvom disse lån er let tilgængelig, så er det også vigtigt at finde ud af om de også bygger på nogen relativt fornuftige betingelser.

Det er derfor ganske fornuftigt at bruge lidt tid på at undersøge markedet, så man ikke får et alt for dyrt lån med alt for mange gebyrer og renter. Et banklån er jo én ting, men de hurtige lån kan være svære at gennemskue.
Heldigvis er der mange sider der fortæller indgående om de hurtige lånetyper, og den tid du bruger på at undersøge markedet for det bedste lån, vil oftest være tjent hjem igen på kort tid.
Med de mange låne-udbydere der kæmper om at yde ekspress lån til kunderne - altså dig - skal man lige tage sig tid fordi der er nogle faldgrupper ved nogle lån, så man skal passe på at man ikke vælger det første tilbud når man skal låne penge.
Det drejer sig om at være opmærksom på to faktorer når det kommer til at udregne prisen på et lån. Disse er henholdsvis lånets varighed samt lånets størrelse. Dette udregnes i årlig omkostning i procent. På nette findes der dog services portaler som forsøger at guide dig i den rigtige retning i henhold til ens personlige behov, men i den sidste ende er det kun en selv som vil den optimale løsning ved valg af ekspress lån. En udbyder tilbyder billige kortsigtede lån hvor en anden måske tilbyder billige længerevarende lån. 

Se også artiklen om internetlån hvis du vil vide mere om lån og lette lån.