Rentelån

Ligesom med alle andre typer lån, så er der forskel på hvad det koster at tage et rentelån. Det kan derfor rigtig godt betale sig at sammenligne de forskellige långivers tilbud og lave en beregning af lånet.

I langt de fleste tilfælde er det relativt dyrt at vælge det forkerte tilbud om et rentelån frem for et af de skarpeste tilbud. Desværre er der alligevel mange der ender med at vælge dette tilbud, da de ikke sikrer sig noget at sammenligne med når de vælger et lån eller finansiering. Det hele handler selvfølgelig også om hvor mange penge der skal lånes. Drejer det sig om en billig vare, så kan man måske finansiere et sådant køb via normalt forbrugslån, evt. et hurtigt lån. Men undersøg alligevel rente billån da det kan være der er andre fordele ved at indgå dette ved samtidigt køb af bil hos forhandleren. Og det kræver selvfølgelig en beregning lån.
Men uanset selve beløbet, så kan det som sagt altid betale sig at lave sit hjemmearbejde og beregne lånets udvikling, så man finder det tilbud hvor de laveste omkostninger findes. Med omkostninger menes renter og gebyrer. Og netop renterne kan gøre en enorm forskel i sidste ende, selvom det som udgangspunkt måske ikke lyder af meget. Men faktum er, at der er rigtig mange der ikke kigger nærmere efter renten og de årlige omkostninger i procent når de tager et rentelån. Uforståeligt, da det betyder utroligt meget i forhold til hvad det koster at betale lånet tilbage pga. renters rente.